Prisotni že več kot 15 let!

Začetki podjetja Energomont Brežice segajo v leto 2001, ko je direktor Mirzet Ćosič začel svojo samostojno poslovno pot in v Brestanici ustanovil podjetje, katerega osnovna dejavnost je izvajanje strojnih instalacij. Na začetku je ustanovitelj deloval samostojno ter se loteval predvsem manjših projektov na lokalnem področju. Njegova vztrajnost, pošteno, trdno in kakovostno delo je podalo osnovo za razpoznavnost in s tem nadaljnji razvoj podjetja. Večje povpraševanje po storitvah podjetja je botrovalo zaposlovanju novih sodelavcev in krepitvi strokovne ekipe podjetja Energomont Brežice.

Danes podjetje Energomont Brežice posluje v svojih lastnih prostorih v Brežicah, kamor se je preselilo v sredini leta 2007, strokovno usposobljen kader podjetja pa danes svoje storitve ponuja na celotnem področju Slovenije.

Cilj podjetja

Od začetka poslovnega leta 2010 podjetje Energomont Brežice, zaradi poslovnih pogojev, deluje kot družba z omejeno odgovornostjo. Cilj podjetja pa ostaja enak: s strokovno usposobljenimi, prizadevnimi kadri ponujati kakovostne storitve na področju in tako zadovoljiti potrebe in želje tudi najzahtevnejših naročnikov.